Mike83 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Czy ktoś z Was montował może takie listwy progowe LINK ? Zastanawiam się czy nie założyć takiego czegoś bo mam problem głównie z tyłu gdzie próg ten jest ciągle brudny i rysowany przez dzieci Zastanawiam się jak to się sprawuje i czy przypadkiem lepiej nie będzie wyglądać porysowany i brudny plastik niż ten chromowany element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 A ma ale trochę krótkie i się średnio sprawdzają.Te są zaokrąglone .Dla dzieci powinny być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 9 godzin temu, Mike83 napisał: Czy ktoś z Was montował może takie listwy progowe LINK ? Zastanawiam się czy nie założyć takiego czegoś bo mam problem głównie z tyłu gdzie próg ten jest ciągle brudny i rysowany przez dzieci Zastanawiam się jak to się sprawuje i czy przypadkiem lepiej nie będzie wyglądać porysowany i brudny plastik niż ten chromowany element. Mike83 ja założyłem listwy ale na próg nie na plastik. Nie mam na razie porysowanych listew więc chyba się tak bardzo nie rysują tylko nie wiem co to jest za materiał z tego linku gdyż ja za komplet tych listew aluminiowych dawałem coś około 400 lub 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike83 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 3 minuty temu, rafsty napisał: ja założyłem listwy ale na próg nie na plastik. Ja tam przykleiłem folię bezbarwną i też spełnia swoje zadanie. Ten plastik wyżej widzę że najbardziej cierpi i szukałem tutaj czegoś. Te listwy z mojego linku średnio szczerze mówiąc wyglądają i jakoś nie mogę się przekonać do montowania chromu tak wysoko. Na progach ładniej wyglądają. Zastanawiam się właśnie czy jest sens montowania czegokolwiek w ramach zabezpieczenia, to jest tylko plastik na progu więc jak się porysuje to trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Mnie się wydaje że to będzie średnio wyglądać tak wysoko. Ale czasami może się człowiek mylić, tylko ważne aby było to aluminium jakieś lepszej jakości bo jak się porysuje to może wtedy to nieciekawie wyglądać. Zamontuj zrób fotki i wtedy ocenimy czy dobrze wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Plastyk pół biedy. Cierpią niestety progi od piasku dzieciaków.One szurając buciorami po lakierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike83 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Godzinę temu, Brzyk napisał: Plastyk pół biedy. Cierpią niestety progi od piasku dzieciaków. Zostanę pewnie przy tym co mam i już nie będę kombinował. Te nakładki na plastiki średnio mi się jednak podobają. Obawiam się że gorzej by to po jakimś czasie wyglądało niż sam plastik który można jakoś zapastować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 na komórce nie dowidziałem. Na linku są na plastyki. Ja mam na próg ale krótkie. https://sklep.avisa.pl/product-pol-585-NISSAN-QASHQAI-2-Zestaw-Nakladka-na-zderzak-tylny-nakladki-progowe.html dlatego o tym pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Ta tylna to zawsze jakaś taka króciutka jest. Ale u mnie o dziwo jakoś to wystarcza. Jutro zrobię zdjątko to wrzucę jak to wygląda u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Czy nowa wersja Kaśki(po lifcie) posiada kamerkę w grillu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serek110178 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Witam zamontowałem pampersy zakupione w toptun.pl i listwe na zderzak oraz oprawki do tablic chromowe teraz qq wygląda zdecydowanie lepiej czegoś mu brakowało wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Czy mogę gdzieś w necie kupić oryginalne dywaniki gumowe i być może też materiałowe do QQ J11? Szukałem na Allegro ale nic takiego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 A czemu nie pojedziesz do ASO?Może zostało coś na stanach magazynowych z promocji zimowej jeżeli chodzi o gumowe.A taniej i tak w necie nie kupisz.Tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serek110178 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 witam jeżeli chodzi o dywaniki welurowe polecam https://www.autodywaniki.pl/qashqai-od-2013r-c-1275_1483_2701_2431.html dobierasz sobie wszystko sam pod kolor auta wykończenia jakoś bardzo dobra 119zl z przesyłką zapłaciłem polecam bardzo dobra jakość . Szkoda kasy na oryginały a jakoś może nawet lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszwi Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 3 godziny temu, gregson napisał: Czy mogę gdzieś w necie kupić oryginalne dywaniki gumowe i być może też materiałowe do QQ J11? Szukałem na Allegro ale nic takiego nie widzę. Na allegro oryginały sa i na olx tez. Ja męczę obu o sam tyl, bo przód już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 15 hours ago, Tomaszwi said: Na allegro oryginały sa i na olx tez. Ja męczę obu o sam tyl, bo przód już mam. Wydaje mi sie ze moge miec gdzies dywaniki welurowe. na tyl do QQ+2. Musialbym poszukac, ale to dopiero jakos w nastepnym tygodniu. Jezeli jestes zainteresowany i mozesz poczekac to odezwij sie na PW ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 gregson: ja mam do sprzedania oryg gumowe (dostalem od dealera w dniu zakupu - 2016) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 stasziek- poszło priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Dobra, ma ktoś jeszcze do sprzedania oryginalne dywaniki gumowe? Albo i materiałowe tez w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 nie wiem ile dla ciebie to dobra cena. Dołóż 10 zł i kup na allegro . Jeżeli ci ( nie znam ) oferta kolegi nie pasi. JA kupiłem w aso w promocyjnej cenie - pewnie wyższej niz na A. ale dla spokoju ducha - nie sprawdzałem. Na szczęście - nie śmierdzą chińszczyzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 12 hours ago, Brzyk said: nie wiem ile dla ciebie to dobra cena. Dołóż 10 zł i kup na allegro . Jeżeli ci ( nie znam ) oferta kolegi nie pasi. JA kupiłem w aso w promocyjnej cenie - pewnie wyższej niz na A. ale dla spokoju ducha - nie sprawdzałem. Na szczęście - nie śmierdzą chińszczyzną. Oferta kolegi jak najbardziej mi pasowała tylko, że ktoś z miasta sprzedawcy podpiął się pod temat i sprzątnął mi sprzed nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 U kolegi 2 lata przeleżały a teraz jak wino - poszukiwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio29 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Dla mnie te oryginalne gumowe dywaniki są ok , dobrze dopasowane, oprócz.... dywanika kierowcy. Porażka , jest za krótki i cały syf spod pedałów/butów ląduje na podłodze. Chyba kupię REZAW PLAST (miałem w J10 i były ok) i będę wykorzystywał tylko przód kierowcy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Pawcio dokładnie.Mam też syfu mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Trzeba będzie i tak zakupić kolejny dłuższy.U mnie gumowe Ori też się sprawdziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi