gregson Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Zastanawiałem się nad pampersem.... i tylko nim jako dodatku do QQ (ostatecznie symbol SUVa)... ale pani w ASO "nie była w stanie przez 3 miesiące zaprezentować tego".. stąd go nie mam. Listwy po bokach podobają się wam? na ciemnym samochodzie świecą się .... oj... bardzo.... :-/ Dla mnie pampersy tez sprowadzali kilka tygodni, podobnie listwe boczna na drzwi, ale tuz przed ich zalozeniem zazyczylem sobie, ze jeszcze zobacze jak sie prezentuja na samochodzie aby zrezygnowac jeszcze ewentualnie gdyby mi sie nie podobalo.Nie bylo z tym problemu. Ale zobaczylem, zaakceptowalem i zalozyli. Ja mam zalozone oryginalne listwy ochronne na drzwi w kolorze nadwozia - brazowe. Jakos specjanie to wygladu samochodu nie zakluca, a zalozylem tylko dla jego ochrony. Ale Ty pewnie wspomionasz o tych blyszczacych listewkach na drzwi. Uznalem, ze takich upiekszaczy, przynajmniej na razie, to auto nie potrzebuje. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Varicella Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Dla mnie pampersy tez sprowadzali kilka tygodni, podobnie listwe boczna na drzwi, ale tuz przed ich zalozeniem zazyczylem sobie, ze jeszcze zobacze jak sie prezentuja na samochodzie aby zrezygnowac jeszcze ewentualnie gdyby mi sie nie podobalo.Nie bylo z tym problemu. Ale zobaczylem, zaakceptowalem i zalozyli. Ja mam zalozone oryginalne listwy ochronne na drzwi w kolorze nadwozia - brazowe. Jakos specjanie to wygladu samochodu nie zakluca, a zalozylem tylko dla jego ochrony. Ale Ty pewnie wspomionasz o tych blyszczacych listewkach na drzwi. Uznalem, ze takich upiekszaczy, przynajmniej na razie, to auto nie potrzebuje. Si.... o tym pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Panowie a pampersy to tylko można kupić w Nissanie czy ktoś robi je ale za 1/3 ceny, bo tyle powinny kosztować? Nic w internecie nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) O zadnym innym zrodle mi nie wiadomo. Wiem, cena powalajaca. Byc moze hinole cos wkrotce wypuszcza na rynek. Puki co, ma to tylko Nissan. Mnie akurat te "pampersy" zawsze sie podobaly przy samochodach i mimo ceny postanowilem sobie je sprawic. Ale swoja droga to jednak QQ ma taka budowe, ze jednak czegos brakuje mu z tylu, a to pasuje jak ulal. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 tak Ci się tylko wydaje - z tego co słyszałem to nie są to te same silniki ( z rózną mocą) ale fakt faktem ,że silnik 1.6DIG-T produkowany jest przez Nissana Powiało optymizmem ... Te "akcesoria" dla mnie są najistotniejsze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 . Byc moze hinole cos wkrotce wypuszcza na rynek. Puki co, ma to tylko Nissan. Hinole jak kolega zauważył podrobią wszystko , ale jeszcze nie czas na nich , widać że temat Qq II jest im jeszcze obcy , na razie mają tylko w ofercie do tego modelu radio na androidzie z połową panelu środkowego . Zastanawiające co przyświeca księgowemu z nissana przy kalkulacji ceny na wyposażenie dodatkowe , tylko chciwość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Te "akcesoria" dla mnie są najistotniejsze ! które ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Silnik 1,6DIG-T o którym piszesz . Ale to tylko zasłyszane ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Silnik 1,6DIG-T o którym piszesz . Ale to tylko zasłyszane ... ? tak jest wpisane (podobno) w świadectwie homologacji : producent silnika : NISSAN :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 W homologacji 1.2 też jest wpisany producent Nissan,czego Edward nie chce uznawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Właśnie - gdzie jest Edward? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Obraził się zapewne.Mobila 5w50 nikt nie zaaprobował,mileucu nie lał, to zawiesił działalność. Nudno teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Może wróci?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 A widzieli jakie towarzysze ze wschodu robią fikuśne siateczki do zderzaka? Do wyboru do koloru... 1. WERSJA CZARNA 2. WERSJA SREBRNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuras77 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wysłałem pytanie do nich. Zobaczymy co odpiszą. Wydech musi być "100%wy"... jak oryginał. żadna nakładka... atrapa... nie wypada kaleczyć tego samochodu ;-) I jak, odpisali coś? A widzieli jakie towarzysze ze wschodu robią fikuśne siateczki do zderzaka? Do wyboru do koloru... 1. WERSJA CZARNA 2. WERSJA SREBRNA Wygląda to tragicznie ale inna sprawa przyszła mi do głowy - lepiej z Ruskimi nie zadzierać bo oni są pomysłowi, chce im się a do tego są ich setki milionów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) A widzieli jakie towarzysze ze wschodu robią fikuśne siateczki do zderzaka? Do wyboru do koloru... 1. WERSJA CZARNA 2. WERSJA SREBRNA Wcale mi się nie podoba - to tylko moje zdanie ,jak co upiększać to tylko listwa stylizująca zderzaka przedniego, chromowana. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez klepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Weźcie pod uwagę, że przez te mega dziury w zderzaku, o strzał z kamienia w chłodnicę nietrudno. Siatka (nie mówię, że akurat taka jak na filmikach) może temu zapobiec. Zresztą ktoś z forumowiczów coś takiego tworzył i gdzieś wrzucał opis montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Weźcie pod uwagę, że przez te mega dziury w zderzaku, o strzał z kamienia w chłodnicę nietrudno. Siatka (nie mówię, że akurat taka jak na filmikach) może temu zapobiec. Zresztą ktoś z forumowiczów coś takiego tworzył i gdzieś wrzucał opis montażu. chyba to był właścicel JUKE jak dobrze pamietam, ale taka siatka u nich to nie dodatke a raczej obowiązkowe wyposażenie na ich drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr Horhe Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Montowałem siatkę tuningową w poprzednim QQ i w j11 też. Na forum była foto jak wróbel załatwił chłodnice.No ale wygląda że wschodni bracia są na bieżąco z akcesoriami ,no ale drogi mają szersze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 ale taka siatka u nich to nie dodatke a raczej obowiązkowe wyposażenie na ich drogach W latach 1986 -1987 jeździłem po ich drogach, to co drugi samochód miał siadkę na reflektorach (ochrona przed kamieniami), żeby się tego ustrzec, to trzeba załorzyć nie tylko na chłodnicę, ale też siatkę na przednią szybę, jak ma policja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowakm Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 jest AC niech sie dzieje ameryka. Niech wpada i superman. Co do filmiku z siatkami - spryskiwacze widoczne w zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Wiecie moze co mozna ulepszyc w wersji Tekna -XII 2014? Mam na mysli, ze np w starszych wersjach nie bylo automatycznie skladanych lusterek. Mozna bylo dokupic w akcesoriach modol ktory powodowal skladanie sie lusterek. Czy sa jakies akcesoria/moduly do mojej wersji samochodu a ktore polepszaja/ ulatwiaja funkcjonowanie auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowakm Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Wiecie moze co mozna ulepszyc w wersji Tekna -XII 2014? Mam na mysli, ze np w starszych wersjach nie bylo automatycznie skladanych lusterek. Mozna bylo dokupic w akcesoriach modol ktory powodowal skladanie sie lusterek. Czy sa jakies akcesoria/moduly do mojej wersji samochodu a ktore polepszaja/ ulatwiaja funkcjonowanie auta? O ile pamietam skladanie lusterek jest w liczniku jako opcja do ustawienia, Jesli starsze nie mialy tej opcjji wystarczy wgrac nowszy soft do licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nie wystarczy, potrzebny jest moduł , co zresztą jest tu szeroko opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Gregson,z tymi ulepszeniami,modułami,raczej bawiłbym się ostrożnie.Rocznik 2014 ma funkcję oszczędzania energii,a co za tym idzie nie wszystkie modułu bedą pracowały tak jak fabryka przewidziała.Chciałem założyć domykanie szyb i odradzono mi właśnie z tego powodu.Ponoć już były próby i moduł nie domykał bo wcześniej komp mu odciął zasilenie.Więc tutaj trzeba podchodzić z rozwagą do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi