Thomas007 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam, problem jest następujący w Primerze P11.144 2.0 benzyna coraz częściej nie działa mi prędkościomierz automatycznie nie działają również wtedy licznik główny przejechanych kilometrów i trasy. Najczęściej dzieje się tak jak jest wilgotno lub zimno..., nie działa z rana po przejechaniu 10-15 km zawsze startuje, jak już zacznie działać to nie przestaje, a dziennie robię po 40 km w jedną stronę... Czytając inne tematy na forum wyjąłem licznik i przelutowałem piny w gniazdach i piny od silniczka wskazówki ale to nic nie dało. Ktoś się orientuje w którym miejscu jest czujnik prędkości? Boję się że niedługo padnie całkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Impulsator jest w skrzyni biegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas007 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 A czy potrafisz nakierować w którym miejscu? Przy skrzyni widzę jak by 3 czujniki (a przynajmniej 3 wtyczki). I czy do benzyny jest taki sam jak do disla, bo na allegro widzę tylko do disla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Jeszcze weź preparat do styków i przeczyść wtyczki w liczniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas007 Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 niestety nie pomogło, odpiąłem również wszystkie trzy wtyczki przy skrzyni biegów i oczyściłem ale również nic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 jak coś to mam gdzieś taki impulsator jak nie znajdziesz to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.