trucha0 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Witam,koledzy czy ktoś może mi podpowiedzieć czy wymiana radia w X-ie z 2007r. T31 przebiega bez żadnych komplikacji bo mam te seryjne z zmieniarką na 6CD które nie czyta nawet MP3 co mnie bardzo boli nie wspominam nawet o wejsciu AUX czy wejsciu na kartę SD lub USB i z tego co trochę patrzyłem w sieci to te seryjne radyjka z navi takie jak z linka http://allegro.pl/gps-nissan-qashqai-micra-juke-cube-radio-navi-nawi-i4353452694.html mają trochę wiecej wejść tzn.widzę kartę SD ale czy czyta pliki chociażby z muzyką bo widzę obok napis MAP,czy nawigacja jest wgrana wewnątrz na dysku czy oddzielnie na kartach SD i jakie regiony obejmuje oraz jak z pokryciem,widzę że mp3 obsługuje,oraz ma wejscie AUX,czy da się to przełożyć plug&play czy trzeba coś kombinować kodować,czy działa bluetooth i sterowanie z kierownicy,jaki koszt aktualizacji map proszę o wszelkie informacje na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 no to akurat jest bezproblemowe, ale sd tylko navi. Jednak pełne zadowolenie przyniosą tylko markowe radia 2din z kamerką i navi. Możesz wgrywać w nich automapę. Wczytuje się tylko ścieżkę. Jest już wątek o tym - poszukaj na forum. Dołączaj się do istniejących a nie zakładaj nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trucha0 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Dzięki za odpowiedź,jak już zaśmieciłem swoim tematem za co z góry przepraszam to pozwolę sobie zapytać gdzie konkretnie montowana jest antena od gps w x-trailu bo przewód nie za długi czyli gdzieś w okolicy schowka górnego raczej,oraz co możemy podpiąć pod wejście aux bo nie widzę żadnego wtyku co zapewne wiąże się z tym że w samochodzie mamy wtyk jack lub wejście na pendrivea,ale skoro wersja samochodu nie posiada takiego wejścia to pewnie trzeba jeszcze mieć taką kostkę jak do radia się wtyka i rozpiskę pinów co od czego jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.