misiek9410 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 sterownik elpigaz stella listwa elpigaz eliza, primera 1.6 po przekręceniu zapłonu przełącznik od gazu swieci się przez około 20 sekund a potem gaśnie, przez ten czas na lapku mam dane o dawce benzyny potem tylko temperatura gazu, ciśnienie gazu i napięcie sondy lambda. Macie jakieś pomysły?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 miałem to kiedyś wiem że sterowniki lubią sie palić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek9410 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ale program mowi ze polaczenie z ecu jest caly czas.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 info od znajomego, co to montuje, sprawdź + po stacyjce, czy nei znika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.