hugh_h Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Czy ktoś może podpowiedzieć jak mam ustalić klasę emisji spalin ? w DR nie mam takiego wpisu. Z wiadomych przyczyn klasy 0 bym nie chciał wpisywać. a może centrala nissana by podpowiedziła 0-2 i tak ma tą samą stawkę wiec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 ustala Ci po roczniku auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 kto gdzie kiedy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 na stacji gdzie będziesz brał Viatola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 hmmm no tam gdzi ebyłem to była jakaś miła ale niezorientowana dziumdzia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 jak ja brałem to nie było problemu, gość spytał o rocznik i po sprawie, możesz też podjechać gdzieś na SKP i tam tez Ci powiedzą rocznikami mam na stałe przyklejonego do szyby, jak nie z przyczepą to chociaż bramki na A4 otwiera sam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 no ok ale to tak zgrubnie http://www.viatoll.pl/pl/pojazdy-ciezkie/najczesciej-zadawane-pytania/pytania-dotyczace-rejestracji/jakie-dokumenty-sa-wymagane-w-celu-okreslenia-klasy-emisji-euro zobaczymy co mi z nissana moze odpisza bo już kiedys z nimi pisałem i sprawdzali w homologacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 i jak nei masz kwitu na emisję, to właśnie na tym się opierają podczas wpisywania auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Dziękujemy za kontakt z Centrum Obsługi Klienta Nissan. W odpowiedzi na korespondencję elektroniczną z dnia 1 lipca 2014r.dot normy emisji spalin ( EURO) samochodu Nissan Pick Up VIN: JN..............................., uprzejmie informuję, że Pańskie zapytanie zostało przekazane do Działu Homologacji Nissan Sales CEE. Skontaktujemy się z Panem niezwłocznie po otrzymaniu odpowiedzi z w/w działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Jak ładnie i szybko odpisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 dzisiaj dostałem, ale niestety nie wnosi nic nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi