marek321 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 idze dopasowac nadkola do terrana tyl ma ktos jakies patenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 z tego co wiem Lemmy zrobił z plastikowej doniczki ogrodowej i ponitował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 nity to pestka ... trytki robią dobrą robotę chyba jeszcze tylko wydechu na trytki nie robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 u mnie się mówi macgayvery ale zawsze muszą być pod ręką tak samo jak srebrna taśma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.