bartek1978 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Hej Chciałbym się dowiedzieć, czy przycisk znajdujący się na drzwiach kierowcy odpowiedzialny za otwieranie klapy bagażnika powinien być podświetlony. Przyciski od podnoszenia przednich szyb mam podświetlone a ten od klapy nie jest. Samochód to Nissan Primera P12, rocznik 2002, 1.6 benzyna. Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 dziwne, wydaje mi się że u mnie wszystkie nie świeca i nigdy nie świeciły od dnia zakupu od 4 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Sam sprawdź.. Wystarczy jedna śrubka w uchwycie drzwi i panel z przyciskami sam wychodzi. Edycja Zaciekawiony sprawdziłem i nie ma podświetlenia oprócz przycisków szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 u mnie tak samo, świecą podnoszenia szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1978 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ok, dzieki za odpowiedź. Uzupełniałem ostatnio popalone żarówki w kabinie i to mnie zastanowiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.