spawalnik Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam, Za ok 3 miesiące zostanę ojcem i kompletnie nie mam pojęcia jaki fotelik/nosidełko kupić. Wiadomo że najpierw musi być nosidełko - tylko jakie?? A potem fotelik - tu mi się nie spieszy ale też dobrze byłoby poznać Wasze propozycje i opinie. Ja znalazłem takie: http://www.recaro-polska.pl/foteliki-dzieciece/0-13kg/fotelik-young-profi-plus Recaro znana marka w sporcie samochodowym więc na fotelach muszą się znać Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZy Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam, Za ok 3 miesiące zostanę ojcem i kompletnie nie mam pojęcia jaki fotelik/nosidełko kupić. Wiadomo że najpierw musi być nosidełko - tylko jakie?? A potem fotelik - tu mi się nie spieszy ale też dobrze byłoby poznać Wasze propozycje i opinie. Ja znalazłem takie: http://www.recaro-polska.pl/foteliki-dzieciece/0-13kg/fotelik-young-profi-plus Recaro znana marka w sporcie samochodowym więc na fotelach muszą się znać Pzdr Może poszukaj wózka tzw głębokiego z dodatkowym nosidełkiem. W razie podróży nosidełko ładujesz na fotel, a podwozie wózka do bagażnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Przede wszystkim gratulacje i oby dzieciątko na tym świecie bez przeszkód i zdrowiutkie przy szczęściu obojgu rodziców się pojawiło. A co do fotelika może coś w tym stylu; http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-3-w-1-dzieciecy-x-trall-i4364701955.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omn Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 U mnie sprawdziło się maxi cosi cabrio fix + baza, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 maxi cosi + przejściówka na wózek jaki chcesz, u nas x-lander. Kupuj jakiś markowy, bo te tańsze są ciężkie i pewnie małżonka będzie narzekać. O taki myk można robić z przejściówka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawalnik Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 TESTER 1956 dzieki za zyczenia. Wózek musi byc jak najlżejszy - poki co mieszkamy jeszcze w bloku i do tego na 3 pietrze. Ale wracajac do nosidełka... Montujecie je w aucie w systemie isofix czy samymi pasami bezpieczenstwa? Kupując nosidełko i baze isofix to wyniesie dość sporo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Pasami, przy dwóch autach (dwie bazy) to byłoby przegięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.