foorest1 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam wszystkich, Mili mam problem z komputerem - mianowicie ( nie jestem pewny na 100% czy po założeniu gazu czy nie ) ale nie mogę odczytać błędów z kompa ponieważ mi go rozłącza. Byłem w dwóch warsztatach z czego jeden to autoryzowany warsztat Boscha w którym gość próbował z czterema interfejsami i różnymi kablami, za każdym razem jest połączenie ale tylko przez chwilkę - potem znika. Moje pytanie może ktoś ma zdjęcie jak wygląda komp i okablowanie w okół niego. Lub ktoś może podejść i sprawdzić czy wygląda to tak jak na załączonym zdjęciu. Czy u was przed kompem też jest coś takiego? Generalnie nie wiem co to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 to jest luźna wtyczka, raczej tak była ale dla pewności mogę Ci jutro sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Będę wdzięczny. Gdzieś chyba mam coś dołożone i zrywa połączenie kiedy podłączam się pod komp. Tyle że pojęcia nie mam gdzie i co to może być. Może ktoś dla mnie zerknąć na komp w swojej premce? Szukam na oślep więc jest trochę ciężko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.