Blantocholik Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 witam mam problem w mojej p12 wczoraj zrobil sie problem.. jadac z wawy do domu po prostej drodze bylo ok ale jak chcialem skrecic w prawo to tak jak bym nie posiadal wspomagani musialem uzyc wiekszej sily by skrecic.... pozniej mialem to samo w lewo lecz mniej pow mi ze to maglowniva sie popsula bo pompa chodzi cicho... wymienilem plyn od wspomagania liczac ze moze juz stary troche sie polepszylo lecz nie do konca bo jak skrecam to kierownica przy skrece nie wraca do swojej pozycji tylko jak skreci to stoi i tez trzeba uzywac sily by skrecic czy napewno to magiewl moze ktos z was mial taki problem z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ktoś tutaj na forum pisał o przypadku pękniętych łopatkach w pompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.