Gość mackuz Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Witam. To mój pierwszy post na forum więc pozdrawiam wszystkich miłośników Nissan'ów. Kilka miesięcy temu kupiłem Pathfindera 2003 3,5 - żona mówi że to pierwszy raz jak kupilem jej fajne auto do tej pory miała tylko Mercedesy - nieważne cieszy się a to bezcenne . Szybkie pytanie czy w moim Pacie jest skrzynia RE4R01A bo chcę zmienić olej i filtr w skrzyni biegów i nie chce zrobić skuchy przy zakupie filtra. W serwisie za taką usługe policzyli mi prawie 2000 zł - 10 litrów oleju (99 za litr) + filtr 360 zł + usługa 400 + uszczelka cośtam jeszcze. No chłopaki są lepsi od Mercedesa. Za odpowiedzi ewentualne porady z góry dziękuję. Maciek ps. może podać VIN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ta skrzynia była montowana do roku 2001, niektóre źródła podają że do 2003. W modelach australijskich do 2004. Prawdopodobnie masz też taką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.