c4k9 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Witajcie! Czy jest gdzieś dostępny schemat tego co znajduje się w przedniej części zetki? Tzn chodzi mi o przewody, pojemniki na plyny, wzmocnienia i te rzeczy których zwyczajnie nie widać. Mam kilka uszkodzonych zetek na oku i zwyczajnie chciałbym dobrze doszacować koszty naprawy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 http://www.nicoclub.com/FSM/350Z/coupe/2005/ To może Ci w czymś pomoże. Jakby co to otwierasz najpierw plik fwd i/lub idx i tam już sobie dojdziesz jak wyszukiwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Nigdy nie doszacujesz tak jak Ci sie wydaje - wklej ogloszenie a Ci powiem ile bedziesz musial polozyc na naprawde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c4k9 Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 @daniel.tymek wielkie dzięki! Takiej pomocy oczekiwałem. @Bydle uwierz mi, coś o naprawach samochodów wiem. Chodzi mi zwyczajnie o jak najlepsze przygotowanie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.