Hellmutos Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 WitamPosiadam Niessana Primerę p11 1998 r. gaz sekwencjaProblem jest następujący.Wczoraj wstawiłem auto do mechanika, by wymienił paski od alternatora itd. Mechanik auta nie ruszał, nie odpalał.Po skończonej pracy wchodze do auta, a tam na zegarach nic się nie świeci. Przekręcam kluczyk i nic zero konrolek, radia, centralnego. Nie słychać też pompy, nie poddnosi się wskazówka paliwa. Rozrusznik natomiast kręci nawet na sekundę załapie i działa autoalarm uzbraja się i rozbraja z pilota migają światła i słychac dźwięk(chociaz centralny zarówno na pilota jak i z kluczyka już nie).Na bezpiecznikach tych pod maską jest prąd. Oczywiście zostawiłem auto u mechanika bo to nie moje zmartwienie, ale nie chcę żeby ode mnie kasę wyciągnął. Proszę o pomoc. Czy coś, że tak powiem zepsuło się "samo" czy możliwe, że mechanicy coś tam spartolili i teraz próbują sie wykręcać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Obstawiam ten duży bezpiecznik koło akumulatora . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellmutos Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 rzeczywiście...był to bezpiecznik. dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.