Loxeal Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Czy ktoś słyszał o Serenie z podwyzszonym dachem czyli Nissanie Vanette zasilanym benzyą. Chodzi mi o nową karoserią - nie o kanciatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Chodzi Ci o zwykłą Vanettę czy Vanettę cargo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Chodzi mi o venette Cargo w nowwszej zaokrąglonej budzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maylo Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Czy ktoś słyszał o Serenie z podwyzszonym dachem czyli Nissanie Vanette zasilanym benzyą. Chodzi mi o nową karoserią - nie o kanciatą. Heh, nie słyszałem o podwyższonej Serenie, ale za to słyszałem o mniejszym bracie Nissana Vanette zwanym Nissan Serena Posiadam Nissana Vanette Cargo 2.3d (lift) z 2001, wcześniej posiadałem taka samą Vanettkę z 1998 i w obu przypadkach gdy rozglądałem się za autem w internecie, nie znalazłem ani jednego benzyniaka w tym modelu. Auta szukałem na Allegro, OLX potem na Mobile.de, dość skrupulatnie przeglądałem oferty więc raczej zwrócił bym uwagę na takiego rodzynka Tak jeszcze na marginesie - Vanette jest dłuższa od Sereny o 20cm. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja raz widziałem na allegro i żałuje że jej nie kupiiłem. Gdyby ktoś widział coś takiego to nadal jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Dam znać. Ja rozglądam się za Serenką albo za Vanetką ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.