lotti Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Witam , mam pytanie czy Nissan Terrano WD 2,7 TD ma koło dwumasowe ? Usterka polega na mocnym trzepnięciu w okolicy skrzyni biegów wczasie zapalania i gaszenia silnika, oraz drganiach w czasie ruszania i rozpędzania , podobne objawy opisywane są przy uszkodzeniu dwumasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 "wędka" dla Ciebie : http://nissan4u.com/parts/ sprzęgło = clutch (eng.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotti Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Z "wędkowania" wynikło mi iż nie jest dwumasowe , ale proszę o ptwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Zuch! Na szczęście to jeszcze nie ta technologia Panie Kolego. Obejrzyj w jakim stanie jest poduszka pod skrzynią lub...naucz się z tym żyć (może nowsze konstrukcje Cię za nadto rozpieściły). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotti Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 stawiałem na tę poduszkę ale Google postraszyły mnie odrazu tym dwumasem no i się wkręciłem dziś po zachodzie słońca wczołgam się pod bestię z łomem jakimś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.