Gość gbula Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 W mojej Micrze światła działają niezależnie od włączonej stacyjki. Czyli po wyłączeniu silnika i wyciągnięciu kluczyków światała nadal są włączone. Czy jest to normalne w micrach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Deeno Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 No chyba normalne Po otwarciu drzwi powinien przypominacz pikac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gbula Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 No chyba normalne Po otwarciu drzwi powinien przypominacz pikac. A już myślałem, że mam coś nie tak podłączone. Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 w każdej tak jest, ja mam k12 przed liftingiem i jest ten sam numer, w nowych k12-stkach światła wyłączają się automatycznie po minucie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czarny Diabeł Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 U mnie jest sygnał dźwiekowy!!! 8) W standardzie a mam ten sam rocznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 To ja zapytam o coś troszkę innego: które światła mają kontrolki na desce rozdzielczej? Długie i przeciwmgielne na pewno tak, a krótkie i postojowe chyba nie, czy mam rację (wersja zegarów z obrotomierzem po lewej, a poziomem paliwa i temperaturą silnika po prawej stronie prędkościomierza)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gbula Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 W mojej wersji (bez obrotomierza) światła postojowe i "krótkie" nie mają kontrolek. Włączenie świateł sygnalizowane jest tylko przez podświetlenie tablicy. Trochę to mało czytelne jest, szczególnie w dzień. Dlatego zastanawiam się nad jakąś dodatkową kontrolką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.