Coyote024 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Witam panowie, mam takie pytanie, jak wiadomo w pacie jest przycisk który blokuje otwieranie szyb z tylu i pasażera ! ( po co pasażera) we wszystkich autach jest tylko blokada na tył! Czy ktoś wie jak to rozkminic? Nie rozebralem jeszcze tego, ale wyglada chyba na układ scalony, niewiem, chce tylko blokadę na tył ze względu na dzieci ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Trzeba zapytać w ASO czy dadzą radę przeprogramować sterownik przez Nissanowskiego Consulta. Albo mała modyfikacja. Według manuala blokada polega na tym że jej włączenie odłącza sygnał masy z przełączników przy drzwiach. Należałoby ominąć blokadę podając sygnał masy bezpośrednio na przełącznik w manipulatorze po stronie pasażera z przodu. Ot co taka teoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszz Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 kolego napisałem pw do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyote024 Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 kolego napisałem pw do Ciebie super tylko ze ja nic nie dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszz Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 hm dziwne mam jako nie odczytaną pytałem o ten cład c 1142 jak sie uporałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.