kordiankw Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 To chyba bardziej odpowiednie miejsce dla tego posta. Na początek się przywitam i proszę moda o usunięcie mojego poprzedniego posta z sekcji pathfinder-a. A teraz do rzeczy, szukałem informacji jak usunąć inspekcję serwisową dla qashqai-a i znalazłem na kilku forach nissana, ale do modelu sprzed liftingu. Dla modelu po 2010 roku znalazłem dopiero na forum amerykańskim, może komuś się przyda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qleec Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Przed uruchomieniem wyświetla się informacja, że do serwisu zostało 2300 km. Niestety załączona instrukcja nie działa. Wykonałem wszystkie czynności, komunikat dalej się wyświetla. Przez dłuższą chwilę wyświetla się też żółty trójkącik. Z instrukcji wynika, że może być on związany ze zbliżającym się serwisie. Nie kest to jednak jak dla mnie jednoznaczne... Wiecie coś o tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miralon Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Kolego sprawdziłem u mnie i jest trochę inaczej niż na filmie. Jeśli naciśnie się krótko opcję service to pokazuje się tylko ile km jest do przeglądu. Natomiast jeśli wybierze się service i naciśnie na dłużej to pojawia się opcja reset i można to skasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba132 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Może coś takiego mnie pomogło myślę ze na forum się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam, U mnie działa metoda z filmu. Dodatkowo można edytować dystans kilometrów poprzez pokręcanie TRIP-em. Ja u siebie zmieniłem z 30kkm na 10kkm. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi57 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Działa QQ 2008. Dzięki bardzo przydatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparow Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 u mnie też działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.