ProceSS Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 nadszedl czas na zmiane ... dzieki wszystkim za opinie, podpowiedzi, porady i wsparcie co prawda wciaz bede na forum ale na "innym podworku" Nissan okazal sie SUPER wyborem, moge kazdemu polecic ten samochod ! przez 3-lata nie mialem zadnych problemow z samochodem, mozna bylo przyczepic sie do dobiazgow ale ogolne wrazenie na 10!!! nastepny w kolejce Qashqai 2014 - mysle ze tez bedzie ok pozdrawiam wszyskich Jukeo-Maniakow i zycze szerokiej drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 No i ubędzie nam jednego Jukomaniaka . No szkoda bardzo. Odwiedzaj nas czasem. ;P A nie interesuje cię przypadkiem nowy Juke I co zrobisz ze swoim sprzedajesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 wlasciwie to juz jest sprzedany do NISSANa - biore nowego QQ odwiedzac was bede napewno nowy JUKE jakis taki ... popredni mi sie bardziej podobal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 ProceSS no proszę Cię zmiana samochodu nie musi oznaczać zmiany forum.... liczę że będziesz jednak wpadał do nas chociaż od czasu do czasu.... QQ też są tu mile widziane .... chętnie się dowiem co jest lepsze w Jukeu co no i co w QQ. no i ogólnie jak się sprawują nowe jednostki w QQ. Pisz i odwiedzaj nas koniecznie... pozdr. Designer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 dzieki Designer oczywiscie nigdzie daleko sie nie wybieram ... musze przyznac ze Juke sprawuje sie znakomicie [kazdemu moge polecic], zobaczymy jak nowy QQ bedzie sie sprawowal - napewno podziele sie spostrzezeniami na forum pozdrwiam Wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnemrod Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 nadszedl czas na zmiane ... dzieki wszystkim za opinie, podpowiedzi, porady i wsparcie co prawda wciaz bede na forum ale na "innym podworku" Nissan okazal sie SUPER wyborem, moge kazdemu polecic ten samochod ! przez 3-lata nie mialem zadnych problemow z samochodem, mozna bylo przyczepic sie do dobiazgow ale ogolne wrazenie na 10!!! nastepny w kolejce Qashqai 2014 - mysle ze tez bedzie ok pozdrawiam wszyskich Jukeo-Maniakow i zycze szerokiej drogi Wszystko przemija a czasami następuje poczucie nostalgii. Podobnie w tym przypadku. Polemizowałem z Tobą już 3 lata temu w lipcu 2011 roku w temacie nawigacji. "Juke " wtedy to była absolutna nowość wzbudzająca na ulicach skrajne opinie co wśród natłoku marek jest zjawiskiem bardzo rzadkim ! Prześledzić to można było na tutejszym forum. No cóż wszystko powoli powszednieje i przestaje wzbudzać emocje.To widać również na forum , gdzie starzy forumowicze, łącznie ze mną, rzadziej zaglądają. Co do wartości samochodu to zgadzam się z Twoim postem. Początki modelu były co prawda trudne . Ja "walczyłem" z skrzypieniem w rejonie przedniej szyby. Serwis sporo się ze mną namęczył ale ostatecznie problem rozwiązał a pracę jego oceniam wysoko. Poglądy w tym temacie wymienialiśmy na forum pomagając sobie wzajemnie. Też po 3,5 latach rozważałem zmianę samochodu lecz ostatecznie trochę mi go szkoda bo przyzwyczaiłem się do niego i nie sprawia problemów równocześnie pomagając mi na zatłoczonej szosie swym przyspieszeniem. Poczekam na nowy model "Juka' . Rozważałem jak Ty QQ lecz dla mnie za duży. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 pozdrawiam cie rowniez "nnemrod" tak jak napisales poczatki byly rozne ale faktem jest ze samochod sprawuje sie bardzo dobrze ! ja akurat zmieniam samochody co trzy lata (gwarancja), inaczej Juke zostal by na znacznie dluzszy czas ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.