madmen Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) szukałem xenonów do wersji usa i zastanawiałem się nad różnicami między nimi, ale już nieaktualne, dzięki za pomoc Edytowane 18 Lipca 2014 przez madmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ja problemu zadnego nie widze: nowa zamiennik: http://allegro.pl/lampa-przod-xenon-d2r-h7-do-nissan-350z-z33-03-05-i4379411563.html uzywana: http://allegro.pl/nissan-350z-lapa-xenon-kompletny-prawa-lewa-i4373501918.html Poza tym pierwsze slysze zeby 350z wychodzilo bez ksenonow ale niech mnie ktos poprawi jak sie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmen Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 pierwszy link - no właśnie zamiennik, ale europejski i pytanie czy prawy europejski ma szanse współgrać z lewym amerykańskim drugi link - jeszcze się nie upewniałem, ale najprawdopodobniej z anglika... czyli może słabo świecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 tak są wersje base USA bez ksenonow. Ja bym polecał ze stanów ściągnąć a swoją droga wywalić druga lampe i kupić ksenony USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmen Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 ja mam xenony usa... właśnie stwierdziłem, że ściągam z ebaya, mają tam zamienniki w śmiesznych cenach.... starą lampę chyba dam radę wypolerować do stanu aby nie raziła różnica między nową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) A dlaczego anglik ma nie wspograc z amerykanskim? Ja naprawde nie widze problemu - ja kupowalem z anglika lampe, wlozylem i swieci tak samo jak US...ja bym nie wydziwial i kupil ta druga z allegro i po problemie. Pozniej mozesz jeszcze kupic Headlight Lens Correction http://www.meguiars.pl/shop/product_info.php?products_id=557 i je odswierzyc i bedzie gitarka. Edytowane 15 Lipca 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 a ja widze rożnicę , choćby taką ze w UK jeźdzą po innej stronie i lampy swieca w przeciwnym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 W przypadku 350z lampy w wersji angielskiej lampy sa takie same jak w US - nie posiadaja doswiatlania pobocza - kupilem angielska lewa strone i bylem z nia na stacji diagnostycznej specjalnie sprawdzic bo tez nie chcialo mi sie wierzyc sprzedajacemu - nie ma w wersji angielskiej strefy doswietaljacej podbocze - gdybym taka miala ta lampa to bym ja odeslal - no chyba ze to nie byla lampa z anglika ale watpie bo sprzedajacy juz przez tel mial takowa wiedze o tych lampach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 to nie była lammpa z anglika, anglik bedzie świecił w lewo oślpeiając auta z naprzeciwka, USA świecą prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 to nie była lammpa z anglika, anglik bedzie świecił w lewo oślpeiając auta z naprzeciwka, USA świecą prosto. A kupowales kiedys lewa lampe z anglika do 350z ze tak twierzdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) tak kupiłem taką miesiąc temu i siedzi u mnie w samochodzie jak trzasnąłem sarnę Nieświadomie kupiłem taką ale da sie ją przerobic wystarczy przysłonę metalową przełożyć od lampy EU lub USA lub też spiłowac ją żeby był dobry kąt padania światła. Edytowane 16 Lipca 2014 przez driver_kaskader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 No to masz racje to widocznie moja nie byla z anglika bo promien swiatla jest rowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi