wojtek marzec Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Hej, tak jak w temacie nie z gruchy ni z pietruchy przestał mi działać zamek centralny i szyby elektryczne. Co gorsza szyby są otwarte (jedna całkiem, druga do połowy) i nie mogę ich zamknąć. Sprawdziłem bezpieczniki i wydaje się być wszystko ok. Wydaje się, bo sprawdzałem je wzrokowo - czyli wyciągając i sprawdzając czy nie są przepalone. Nic nie dostrzegłem. Jakieś pomysły, porady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Musial bys je miarnikiem przemierzyc bo wzrokowo nie zawsze da rade zauwazyc. Poza tym ktore bezpieczeniki sprawdzales? Bo pod maska za akumulatorem jest jeszcze jedna skrzynka z bezpiecznikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek marzec Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Sprawdzałem obydwie puszki a nawet tą pod kierownicą. Niestety wszystko wzrokowo. Będę musiał skoczyć i kupić miernik, ale trochę strach jak szyby pootwierane:) Aha, jeżeli kogoś to naprowadzi to silniki od siedzeń elektrycznych też nie działają. Reszta chyba jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 a może lepiej pojechać z tym do elektryka ? z tego co piszesz to niema jakiegoś głównego zasilania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek marzec Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Właśnie szukam jakiegoś w Krakowie, ale tutaj wszyscy strasznie zajęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.