Gość Czarny Diabeł Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Siema!!! w k11 chcę podłączyć radio marki pioneer. zadne wyjscie z nissana nie pasuje do radia. Nie wiem ale chyba powinienem kupić jakieś przejściówki Może znacie jakieś tanie sklepy gdzie to można kupić w wawie. Dzieki nara. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Deeno Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Poszukaj np. w mediamarkecie albo czyms w stylu norauto. Albo na allegro. Koszt chyba w granicach kilkunastu zlotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość onegog Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 dokładnie, w każdym mediamarkcie powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matimon Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Rozetnij kostkę i zrób nową instalację pod radio. W razie czego służe pomocą. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość microlot Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Tomek, nie mozez dac sobie rady :shock: :?: No wiesz co :?: :?: Kto jak kto ale Ty :?: :?: Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Przejściówka ISO -Nissan potrzebna, o ile radio jest w miarę nowe. Jak stare to kable są opisane i sam możesz to polączyć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 ja tam poprostu wywalilem instalacje i pozakladalem iso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość suchy21 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 witam mam micre k11 96rok kupilem radio JVC KS-F540R nie moge dostac nigdzie kostki gdyz nie mam jej ani w samochodzie ani przy radiu :/ czy ma ktos moze taka badz wie czy pasuje od innych modeli radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martinez Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 wszystko czego potrzebujesz to ta kostka: http://www.allegro.pl/item268368757_kostki..._rozne_iso.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość l_home Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Jest jeszcze problem z minusem bo jak popatrzysz w kostke to nie ma minusowego pinu. Musisz poprostu dociągnąć minusa,przynajmniej tak jest u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Musisz poprostu dociągnąć minusaLub po prostu podpiąć się gdzieś do porządnej masy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi