matber1 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Z tego co widziałem w mailu z autami kóre będą na japfest jest pare osób z forum. Jeżeli ktoś chce się u mnie przespać zamiast płacić za hotel to zapraszam. Mieszkam niecałe 40km od wrocławia. Jak coś to proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Piękna polska gościnność Ps Japfest jest 25-27 lipca, niestety ja nie dotrę , gdyby był w sierpniu to pewnie by się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 racja pomyliłem się oczywiście jest w lipcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Kutwa tak blisko a ja akurat 25.07 jade na urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 jakub350 - miesiąc później jest II-ga edycja zlotu dolnośląskiego i za 110zł będzie można poganiać po torze - tor jest wynajęty od 9 do 17 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Będe napewono bo już mnie ściska żeby po torze gdzieś polatac a nigdy nie moge sie wyrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 To zapisz się w temacie zlotu -> http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/95992-ii-zlot-dolno%C5%9Blaski-nissan-z**e/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.