xxxmarokoxxx Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 WItam, Nie działają mi żadne światła w przyczepce. Primerkę kupilem 2 miesiące temu. Światła we wszystkich lampach działają.. Hak mam z wtykiem EU - przejściówka na PL (sprawdziłem w innym samochodzie i działa więc to wina mego nissana).. Proszę o podpowiedzi od czego zacząć szukanie? Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Zacznij od sprzętu czli multimetr lub kontrolka ;-) A skoro nie działają żadne, to zacznij od tego czy jest masowy(-) na wtyczce-może w ogóle nie popłączona!? :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Dokładnie... najpierw sprawdź samo gniazdo miernikiem... może wywaliło bezpiecznik, może nie ma masy. Ja kupiłem poprzednie auto z hakiem i miałem gniazdo ale w ogóle nie było przy nim przewodów i sam robiłem instalację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.