Gość Tofu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Niech ogarnia Potem jak dojdzie suszarka to będzie inna jazda i trzeba uważać bo na mokro to już inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Daniel a nie lepiej było jakieś Nismo sprawić, jakiegoś Skyline, 200SX. No chyba nawet takie były plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 plan nadal jest na 200sx to jest kupione do zabawy i nauki dla młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nie wybierasz się gdzieś w naszą okolicę, może przyleciałbyś tą N15 ^^ Nocleg będziesz mieć u mnie zapewniony, labradora też możesz wziąć, będzie 2x ADHD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 dzięki jak będę jechał to dam znać jak zwykle no ale raczej swoim autobusem chyba jestem już za stary na takie długie podróżowanie blisko asfaltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 a Co młody chce poobcinać sprężyny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 nie tylko nisko w porównaniu z moją ODy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Wiem ,, też smigałem ogólnie pojętym mini vanem niby nic bo 150 KM ale 3.0 i V6 na automacie całkiem zgrabnie się poruszało , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 AGIS działał, ale ustawiony tylko na automacie zaczął coś kuleć i nie miał powera a jak wiadomo power to podstawa dlatego do auta wleciała nowa OPTIMA no i również zawitał na pokładzie na razie wystrojony gazik bo czasu brak i trzeba cos jeszcze dłubnąć przed zapłonem nowa Optima szybciej zbiera mapy, wstawianie korekty po obrotach podąża za kursorem czyli już nei musimy zaznaczać i śledzić gdzie jest tylko klikamy i jeszcze parę udogodnień Po pikniku wchodzi na montaż Madzia3 i Renia wszytko z OBDII czyli zobaczymy jak wygląda mapowanie po ELM-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 I co jak tam ogarniasz świnika bo fakt faktem sporo można samym zapłonem zrobić Będziesz jechał z zapłonem na - nie śledzę ostatnio LPG forum ale widziałem ten przelicznik sondy lambda na AFR mają własny wskaźnik pracujący w zakresie 0-5V 10 -20 AFR można by podpinać pod instalację przynajmniej w techu logowanie do osc AFR i to było by fajne choć na żywca można równie dobrze wprowadzać korekty po obrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 ano będzie zabawa teraz jak znowu będzie czas musze sobie wyprowadzić z zegara kabelek i ewentualnie podpiąć ale jakoś mi sie nei chce na ten czas bo jak Optima odpali na ELM-ie to w sumie po co?? tam forum już leci na ..................... nawet nei chce się czytać ani pisać no i poliuretany zamówione na przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 to masz zabawkę wsumie ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 to masz zabawkę wsumie ,,, ano takie było założenie no i dzisiaj wyjęte z paczkomatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kn Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ale gdzie to zamontować do instalacji LPG ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 miejsce się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 To strzel nowe łączniki od razu mi sie w P10 zacierały na duupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 no to Ala dzisiaj straciła czapkę ale za to niedługo :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 oj widzę że będzie się działo .. i będzie zabawa ,, będzie suszarka i będzie Nmmmmm jakie turbo wsadzacie ./? garet czy mitsu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okraglaczek Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Wracając do tematu montaż LPG w silniku QR2.0DE w którym miejscu podpiąć się z sygnałem obrotów (tam jest cewka na cylinder ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 do cewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okraglaczek Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 A dokładnie który to przewód oraz jakie napięcie ustawić w Stag300 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 masa, +12V, sygnał wpinasz się w sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okraglaczek Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Problem jest ponieważ w programie od gazu mam tylko do wyboru 5v lub 12v ,skąd mogę wziąć ten sygnał jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 jaki program?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okraglaczek Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Sterownik Stag 300-4 Program AcGasSynchro 1.14.1.0 Próbowałem z wersją 5 ale nie chce się komunikować chcę wersję 1.x.x.x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi