Prekerad Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam Może ktoś zna jakie są symbole żarówek do oświetlenia tablicy rozdzielczej? W sklepach takich nie posiadają a nigdzie nie mogę dokładnego symbolu się doczytać. Chciałbym wymienić te które się przepaliły tyle, że nie wiem które wybrać. Pozdrawiam DM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaellito Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Cześć, mam te żarówki gdzieś, dziś poszukam i dam znać. Przepraszam, że tak późno: żarówki to toshiba v-2, napis na żarówce pierwszej (A14V1.4W) żarówka w brązowym gnieździe, żarówka druga jest w czarnym gnieździe też z napisem v-2, ale już na żarówce napisu niestety nie ma. Po wpisaniu powyższych symboli można "wygooglować" Jeszcze raz przepraszam, że tyle to trwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.