Gość jukepm Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam, Parę dni temu zostałem właścicielem używanego Juke'a - 2012 190KM 4X4 Tekana... Tak naprawdę to jest samochodzik mojej lepszej połówki:-) Juke ma bagażnik dachowy Thule i jestem zainteresowany kupnem Box'u. Czy możecie coś polecić? Będę wdzięczny za rekomendacje. Pozdrawiam, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksiu Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Odkopuję temat, mam do wyboru Thule albo oryginalny bagażnik Nissana, chcialbym do tego kupić box. Kto ma w swoim Juke'u zainstalowany box? Możecie wrzucić zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekq Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 hej, ja mam belki WHISPBAR w kształcie identyczne jak THULE Wingbar a box INTERPACK z sytetem szybkiego montowania model ZENITH 6.6 Belek nie ściągam przez cały rok, box zakładamw 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksiu Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 I jak wrażenia z podróży Jukiem? Nigdy nie jeździłem z boxem wcześniej więc czy jest coś na co trzeba zwrócić uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.