zgrabny Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 witam serdecznie Mam taki problem, przyszedł czas na wymianę tłumika środkowego i końcowego który najzwyczajniej zgnił niestety mam taki problem że nie mogę namierzyć odpowiedniego. Mam długiego tyranka z 2001r. i gdzie się nie pytam o tłumiki to wszyscy rozkładają ręce i mówią że nie mają do benzyny a jak gdzieś się już coś się trafi to wszystkie są z przedziału 1992-1999. Moje pytanie brzmi czy tłumiki do 99 pasują do 2001. patrząc po zdjęciach to wyglądają podobnie ale czy na podobnie się kończy to nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Szukaj na alledrogo firmy z lublina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodakrzyżaka Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Miałem podobny problem ale udało się coś dopasować. Zadzwoń pod numer 22 846 16 21. Firma godna polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Koledzy, gdybyście byli łaskawi ... http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/88241-dlaczego-warto-uzupelnic-profil/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babcuk Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 ja tak miałem jak szukałem rury z siatką tej od kolektora, porostu nima. w ASO 700zł kupiłem od 2,7 pociłem pospawałem i pasuje także kupuj rurę i jakiś tłumik tani tnij spawaj i załatwione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodakrzyżaka Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgrabny dzwoniłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgrabny Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Witam ponwnie W końcu kupiłem na alledrogo z lublina tłumik i rurę z modelu do 1999 i wszystko pasowało za komplet z przesyłką zapłaciłem 270zł + montaż 90zł co prawda chyba jest troszkę głośniejszy niż stary ale tragedii nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 hhaha zrozumiałem ze pasował tłumk z lublina (taki samochód) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 faktycznie, no ... skoro pasowały odboje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.