dandii240 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Kupiłem 17 calowe felgi, nosiły normalne ślady użytkowania i stwierdziłem że trzeba je odnowić. Kolor wybrałem z alfy romeo giulietta , czerwony metalik. Jakie jest wasze zdanie. Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez dandii240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Kolor fajny-daje po oczach. Jaki kolor samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ja tam nie podzielam zdania Mateusza. Jestem zdecydowanie bardziej tradycjonalistą... Srebrne felgi to ładne felgi. Kombinacje najczęściej wychodzą bokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Jak jest auto białe to czerwona fela lepiej wygląda niż srebrna Dlatego zapytałem jaki kolor samochodu.Jesli srebrny albo czarny to nie bd to wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak_86 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Myślę, że kolor auta to ten ciemny grafit co widać na zdjęciu. Osobiście kolor felg mi się nie do końca podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Możliwe.Wg mnie to nie bd wyglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Raz w życiu widziałem białą Primere P12 w wersji angielskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Teraz w modzie są oczojebne kolory:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRAS_85 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) a powiedzcie mi jak beda wyglądały czarne fele na ciemnym srebrnym metaliku???? ostatnio miałem bardzo brudne auto i nawet mi sie ten kolor podobał tylko nie wiem jak sie do tego zabrac czy sam dam rade???? Kupiłem 17 calowe felgi, nosiły normalne ślady użytkowania i stwierdziłem że trzeba je odnowić. Kolor wybrałem z alfy romeo giulietta , czerwony metalik. Jakie jest wasze zdanie. jak mozesz napisz jak je robiłes.... czy sam dam rade??? mysle o czarnych:) Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez MIRAS_85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandii240 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 a powiedzcie mi jak beda wyglądały czarne fele na ciemnym srebrnym metaliku???? ostatnio miałem bardzo brudne auto i nawet mi sie ten kolor podobał tylko nie wiem jak sie do tego zabrac czy sam dam rade???? jak mozesz napisz jak je robiłes.... czy sam dam rade??? mysle o czarnych:) Towar jaki został użyty do renowacji felg: Dysk ścierny D-150 mm Papier kółko 150, 220,240,320 Papier gąbka granulacja 320 do matowania podkładu. Biały podkład, dla mniej wtajemniczonych wyjaśniam, że wszystkie czerwone kolory malujemy na biały podkład, inaczej farba nie będzie kryła lub wyjdzie inny kolor. Baza 0.6 l woda Lakier bezbarwny 0,3 l Jeżeli potrafisz malować pistoletem i znasz technikę lakierowania to masz pełne dwa dni pracy, przede wszystkim zależy od stanu felg. Felgi 16 calowe które bede zakładał na zimę, zostaną pomalowane na czarny kolor. Kolor samochodu który mam to grafitowy metalik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi