Gość anfauglif Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witam. Od razu zaznaczam, że nie znam się za bardzo na motoryzacji. Mam nissana primere 2001 r. 1.8 benzyna/gaz BRC. Kiedy rano odpalam auto to ono gaśnie - obroty spadają. Kiedy go przegazuje zazwyczaj jest ok. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olokogz Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 u mnie tak bylo jak mialem padnieta przeplywke, auto po dluzszym po stoju jak sie odpalil to sie dusilo i gaslo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NismoMan1 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Rowniez mam z tym problem. U mnie jest tym gorzej, im mniej mam paliwa w baku (benzyny). Rowniez posiadam LPG. Wymienilem pompe paliwa i filtr i nic sie nie zmienilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Uszkodzony silniczek krokowy miałem to samo. po rozgrzaniu chodzi ok na zimnym gasnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.