Gość morbid Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 witam lato było trochę gorące więc postanowiłem zajrzeć do akumulatora czy czasami płytki nie są nagie i niestety były,więc dolałem destylowanej wody Sprawdziće u siebie zbliża się zima i jundać trzeba kapkę więcej zwłaszcza dieslowcy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek78 Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Czyli jeżeli coś jest suche to jest źle? Muszę w takim razie zajrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 kiedys w zimie mialem taki przypadek ze jednego wieczoru przy -20 zapalil bezproblemowo a nastepnego dnia w poludnie przy temperaturze -5 nawet nie chcial sie odezwac rozrusznik okazalo sie ze mam spore ubytki cieczy w aku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 A co sądzicie o akumulaatorach żelowych? Zakupiłem taki dla swojego taty i bardzo go sobie chwali. Poza tym jest tańszy od zwykłego ołowiowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.