SSparrow Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam ponownie... Od jakiegoś czasu w samochodzie lekko mi purkało coś. Dziś podjechałem do kolesia który zajmuje się tylko tłumikami, szybko ogarnął temat i powiedział mi że (swoimi słowami bo on używał ich bardziej fachowych ): 1. Do wymiany jest rura na 3 śruby ze złączką elastyczną. Szukaliśmy potem w jego katalogu i nie stety, nie było nic co by pasowało... Bo, jak się okazało moja rura za tą złączką nie ma katalizatora a i 2 sondy też nie ma. 2. Tak to cały układ jest ok, 3 letni Powiedział 180zł za wszystko z robocizną. Dobra cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Plecionka ~50zł, spawanie 100zł - cena normalna. Jak nie ma IIgiej sondy to gdzieś musi być emulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSparrow Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 A czy emulator musi być? Czy jak ktoś ma emulator oznacza to że to nie jest fabryczne? Że to ktoś po prostu sobie przerobił tak sprawę? A jak tak, to po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Fabrycznie są dwie sondy, ni mniej ni wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.