kielbasa Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam mam pytani jak w temacie, do tej pory stosoowałem Brunox ale niezbyt się sprawdził może polecicie mi cos lepszego i sprawdzonego? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 skrobanko i hammerait w kolorze nadwozia. jeszcze nic z pod takiej zaprawki mi nie wylazło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Mówisz że spod Hammeraitu nie wyłazi ruda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Wszystko zależy. Jesli rdza wchodzi od tyłu blachy, przerdzewieje na wylot i przodem wylazi, to szans nie ma zawsze wyjdzie. Ale jesli zaczeło się ze strony do ktorej masz dostęp to skrobanko do blachy (w miare możliwości) i 1 warstwa hamm. Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale takie farby jak hamm. działają na rdze na 3 sposoby, poza blokowaniem dostępu tlenu jeszcze chemicznie i magnetycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamihar929rr Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Mam pytanko czy dostane tąką farbe hammerait w kolorze nadwozia lub podobny czy cięzko bedzie dobrac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Wszystko zależy. Jesli rdza wchodzi od tyłu blachy, przerdzewieje na wylot i przodem wylazi, to szans nie ma zawsze wyjdzie. Ale jesli zaczeło się ze strony do ktorej masz dostęp to skrobanko do blachy (w miare możliwości) i 1 warstwa hamm. Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale takie farby jak hamm. działają na rdze na 3 sposoby, poza blokowaniem dostępu tlenu jeszcze chemicznie i magnetycznie. Dzieki bardzo spróbuje Twojego sposobu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.