camra Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Widziałem te z katalogu ale są inne niż moje. Różnica jakna fotopare postów wyżej. Te z katalogu za 150 są takie jakte od transita za 25,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Weź pod uwagę, że może ktoś przed Tobą wymienił na takie jak masz z takich jak w katalogu, bo właśnie kosztowały 20 zł, a nie 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reduktorb Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Niestety u mnie samoregulatory są trochę inne niż te z katalogu. Może by pasowały ale to że są w katalogu nie znaczy, że są dostępne ☺☺☺. Miałem tak z niektórymi częściami szczególnie drobnymi. Samoregulatorów nie mogłem dostać skończyło się reanimacją staroci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camra Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Kupiłem te z transita zobaczę czy to pasuje i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi