Łukasz Wwa Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Witam jaką polecacie instalacje sekwencyjną do ga14de ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 wszytko zalezy co oczekujesz?? czy sam tez chcesz coś podłubać podjedź gdzieś do gazmenów i podpytaj co zakładaja i co proponują do Twojego auta. Ostatnio gazowałem mazdę 5 a, że to kolega to pozwoliłem mu na własną inwencję twórczą z podzespołami, trochę się ponaginał na moje ale niestety został z reduktorem AC czarnym, no i 1000km przejechane i redek nie trzyma ciśnienia a chciałem wpakować Sharika i by jeździł :D no ale klient nasz Pan ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wwa Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Na pewno chcę sam zamontować obawiam się tylko że nie za bardzo mi pójdzie z mapą Ceny za montaż samego środka to 1200 up w okolicy polecają stag eco inni stag 4 i coś tam jeszcze w większości na vatlekach. Znajomy ma w almie lovato smart cały kit. spalanie 11-12l miasto 8,5-9 trasa cena 2800zł coś w tych okolicach.Zastanawiałem się nad stag 300 isa 2 pozostaje tylko reduktor i wtryski tylko czy w 800 się zmieszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 stag eco odpada, brak korekt, taniej wyjdzie Tech224, do tego barakuda i np. shark1200 i będzie latać, lub Optima Eco-Tec, barakuda, S1200, lub S4+ barakuda, s1200, Lovato niszowa instalacja, problem z serwisem itd. 800 może byc za mało, zobacz tu Na pewno chcę sam zamontować obawiam się tylko że nie za bardzo mi pójdzie z mapą dlatego wybierz coś co jest łatwe w strojeniu i ogólnie dostępne, wtedy można coś pomóc, w innym przypadku będziesz musiał szukac kogoś kto to robi na codzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wwa Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 A np. A138 LPGTECH 224 Silver Valtek 3Ohm KME 200KM?Tylko czy wtryskiwacze dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 po co Ci taki reduktor?? wystrczy Sharik albo nawet alaska, lepiej skierować kaskę na wtryskiwacze może weź Techa 204, możliwości praktycznie te same w Twoim przypadku różnice nie mają znaczenia Tylko czy wtryskiwacze dobre? badziew ale ludzie jeżdżą i uważają, ze sa extra :D ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wwa Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 czyli coś takiego LPGTECH 204 AT09 i listwą OMVL REG Dream tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 już lepiej ale może to choć zamiast Hanek lepsze były by barakudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wwa Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Patrząc po cenach to waldemary chyba są najtańsze. Jaki koszt barakudy bo nie mogę znaleźć:/ już mam 286 zł ciekawe ile odejdzie za hanna Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez Łukasz Wwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Patrząc po cenach to waldemary chyba są najtańsze. to chyba mówi samo za siebie to może AGIS-a do tego barakudy i Shark 1200 i powinieneś się chyba zmieścić albo popatrz TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wwa Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) at 09 mam za 170 zł,barakudy za 290 zł,lpgtech 500 zł = sporo +100 wężyki i inne pierdoły Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez Łukasz Wwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 na kiedy to potrzebujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wwa Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 W przeciągu 2 tyg no może 3 nawet moja instalka 2 gen wyzionęła ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 shark jest tańszy do tego weź Agisa M210 (teraz montuję do swojej Ali ) i barakudy powinieneś się zmieścić i jeszcze coś zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wwa Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Znalazłem lpgtech 204 w inter cars ale dostępność jest 0 po zniżkach wychodzi 379zł więc nie ma tragedi tylko ciekawe czy ściągną ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 W przeciągu 2 tyg no może 3 nawet moja instalka 2 gen wyzionęła ducha a co się stało?? może taniej reduktor wymienić ?? choc zmiana wyjdzie na lepsze tylko niekoniecznie będzie mniej palić :D ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wwa Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 shark jest tańszy do tego weź Agisa M210 (teraz montuję do swojej Ali ) i barakudy powinieneś się zmieścić i jeszcze coś zostanie Patrzę na zdjęcie to strasznie mizerny ten kom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Patrzę na zdjęcie to strasznie mizerny ten kom hmmm, ciekawe podejście do tematu mizerny to znaczy jaki?????????? mizerne możliwości, czy za mały dla Ciebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wwa Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 spalanie wzrosło i to sporo ostatnio 20 l mi spaliła nic nie dotykałem w silniku i mam już dość tych strzałów odbudowę to już 3 mam nową i antywybuch nie pomaga i 4 gazowników zwiedziłem nie mam już krokowego tylko register został.Świece nowe do lpg kupione orginalna z aso kopułka palec kabe i cały czas to samo hmmm, ciekawe podejście do tematu mizerny to znaczy jaki?????????? mizerne możliwości, czy za mały dla Ciebie :D oceniłem po wyglądzie mizerny nie znaczy że zły tym bardziej że nie mam styczności z takimi częściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 uroki I,II generacji wielkość to jego zaleta, wszędzie sie zmieści, a możliwości ma dość duże praktycznie wszytko poza OBD, które i tak w Twoim aucie nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wwa Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) no właśnie cena gazu zaczyna robić swoje na bp w warszawie 2,94 jakieś inne stacje 2,65 mam stacje gdzie za 2,40 zatankuje ale pali 3-4l wiecej tam A będę w stanie sam to wyregulować i jaki kabel do tego? Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez Łukasz Wwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi