Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Jaką wybrać instalacje.

Łukasz Wwa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

wszytko zalezy co oczekujesz?? czy sam tez chcesz coś podłubać podjedź gdzieś do gazmenów i podpytaj co zakładaja i co proponują do Twojego auta. 

Ostatnio gazowałem mazdę 5 a, że to kolega to pozwoliłem mu na własną inwencję twórczą z podzespołami, trochę się ponaginał na moje ale niestety został z reduktorem AC czarnym, no i 1000km przejechane i redek nie trzyma ciśnienia :D a chciałem wpakować Sharika i by jeździł :D :D :D no ale klient nasz Pan :D ;D :D 

Na pewno chcę sam zamontować obawiam się tylko że nie za bardzo mi pójdzie z mapą :) Ceny za montaż samego środka to 1200 up w okolicy polecają stag eco inni stag 4 i coś tam jeszcze w większości na vatlekach.

Znajomy ma w almie lovato smart cały kit. spalanie 11-12l miasto 8,5-9 trasa cena 2800zł coś w tych okolicach.Zastanawiałem się nad stag 300 isa 2 pozostaje tylko reduktor i wtryski tylko czy w 800 się zmieszcze?

stag eco odpada, brak korekt, taniej wyjdzie Tech224, do tego barakuda i np. shark1200 i będzie latać, lub Optima Eco-Tec, barakuda, S1200, lub S4+ barakuda, s1200,

Lovato niszowa instalacja, problem z serwisem itd. 

800 może byc za mało, zobacz tu

Na pewno chcę sam zamontować obawiam się tylko że nie za bardzo mi pójdzie z mapą

dlatego wybierz coś co jest łatwe w strojeniu i ogólnie dostępne, wtedy można coś pomóc, w innym przypadku będziesz musiał szukac kogoś kto to robi na codzień :D 

• Upvote 1

A np.

A138 LPGTECH 224 Silver Valtek 3Ohm KME 200KM?

Tylko czy wtryskiwacze dobre?

po co Ci taki reduktor?? wystrczy Sharik albo nawet alaska, lepiej skierować kaskę na wtryskiwacze 

może weź Techa 204, możliwości praktycznie te same w Twoim przypadku różnice nie mają znaczenia 

Tylko czy wtryskiwacze dobre?

badziew ale ludzie jeżdżą i uważają, ze sa extra :D :D ;D 

Patrząc po cenach to waldemary chyba są najtańsze.

Jaki koszt barakudy bo nie mogę znaleźć:/ już mam 286 zł ciekawe ile odejdzie za hanna

Edytowane przez Łukasz Wwa

Patrząc po cenach to waldemary chyba są najtańsze.

to chyba mówi samo za siebie :D 

to może AGIS-a do tego barakudy i Shark 1200 i powinieneś się chyba zmieścić 

albo popatrz TU

at 09 mam za 170 zł,barakudy za 290 zł,lpgtech 500 zł = sporo  :) +100 wężyki i inne pierdoły 

shark jest tańszy do tego weź Agisa M210 (teraz montuję do swojej Ali )  i barakudy powinieneś się zmieścić i jeszcze coś zostanie

Znalazłem lpgtech 204 w inter cars ale dostępność jest 0 po zniżkach wychodzi 379zł więc nie ma tragedi :) tylko ciekawe czy ściągną ???

W przeciągu 2 tyg no może 3 nawet moja instalka 2 gen wyzionęła ducha :(

a co się stało?? może taniej reduktor wymienić ?? choc zmiana wyjdzie na lepsze tylko niekoniecznie będzie mniej palić :D :D ;D 

shark jest tańszy do tego weź Agisa M210 (teraz montuję do swojej Ali )  i barakudy powinieneś się zmieścić i jeszcze coś zostanie

Patrzę na zdjęcie to strasznie mizerny ten kom :)

Patrzę na zdjęcie to strasznie mizerny ten kom :)

hmmm, ciekawe podejście do tematu :D mizerny to znaczy jaki?????????? mizerne możliwości, czy za mały dla Ciebie :D :D :D 

spalanie wzrosło i to sporo ostatnio 20 l mi spaliła nic nie dotykałem w silniku i mam już dość tych strzałów odbudowę to już 3 mam nową i antywybuch nie pomaga i 4 gazowników zwiedziłem nie mam już krokowego tylko register został.Świece nowe do lpg kupione orginalna z aso kopułka palec kabe i cały czas to samo :(

hmmm, ciekawe podejście do tematu :D mizerny to znaczy jaki?????????? mizerne możliwości, czy za mały dla Ciebie :D :D :D

oceniłem po wyglądzie mizerny nie znaczy że zły :D tym bardziej że nie mam styczności z takimi częściami  :)

uroki I,II generacji :D 

wielkość to jego zaleta, wszędzie sie zmieści, :D a możliwości ma dość duże :D praktycznie wszytko poza OBD, które i tak w Twoim aucie nie ma znaczenia 

no właśnie cena gazu zaczyna robić swoje na bp w warszawie 2,94 jakieś inne stacje 2,65   :( mam stacje gdzie za 2,40 zatankuje ale pali 3-4l wiecej tam 

A będę w stanie sam to wyregulować i jaki kabel do tego?