Triton84 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Witam, mam podobny problem - czerwony metalik rocznik 2016 r. na przednim zderzaku w dwóch miejscach łuszczy się lakier. Odwiedziłem serwis MAD MOBIL w Rybniku, gdzie usłyszałem, że myjka lub kamień uszkodził powłokę i gwarancja tego nie obejmuje. Mam odwiedzić inny serwis czy od razu pisać do Nissana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Spróbuj inny serwis albo pisz skargę na obsługę do nissana. MadMobil ostatnio schodzi z jakością usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 50 minut temu, Triton84 napisał: Witam, mam podobny problem - czerwony metalik rocznik 2016 r. na przednim zderzaku w dwóch miejscach łuszczy się lakier. Odwiedziłem serwis MAD MOBIL w Rybniku, gdzie usłyszałem, że myjka lub kamień uszkodził powłokę i gwarancja tego nie obejmuje. Mam odwiedzić inny serwis czy od razu pisać do Nissana? Ewidentna wada technologiczna. Co ma kamień lub myjka do rozwarstwienia warstw lakieru? Nie odpuszczaj i nie naprawiaj sam bo jak zacznie schodzić w innym miejscu to powiedzą że sam zrobiłeś niezgodnie z technologią naprawę. To nie pierwszy przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi