dawid9207 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Witam. Przed chwilą sprawdzałem kod będu i nie wiem co on oznacza proszę o pomoc. Filmik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 335 błąd czujnika wału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid9207 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 dzięki. to czujnik do wymiany czy coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 może do wyczyszczenia, na poczatek zamień miejscami czujnik wału i wałka, bo sa takie same i zobacz co będzie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid9207 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 A ten drugi czujnik to w jakim miejscu jest? przełożyłem czujniki i w ogóle nie palił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.