driver_kaskader Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Wymieniałem piastę i niepotrzebnie ruszałem dolny sworzeń od wahacza bo teraz nie wiem jak go dokręcić ponieważ kręce kluczem a swożeń obraca się dookoła razem z nakrętką. Czy tam jest jakaś blokada, miejsce na inny klucz żeby go dokręcić ? Próbowałem w ten swożen zamiast zawleczki włożyć gwoździa ale to był zły pomysł bo sie pokrzywił tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
almerus Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Witam,sprobuj pod swozen podlozyc lewarek lekko,podniesc to powinno przyblokowac obracajaca czesc swoznia.Powinno sie udac dokrecic nakretke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Wez rurke i niech ktos dobrze zaprze nia - bez problemu dokrecisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 tak jak pisz kolega almerus..podnośnik pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 mój mechanik rozwiązał problem dokręcając śrubę pneumatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.