sebek01 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! W mojej Primerce zaczęło huczeć prawe przednie łożysko, musze w najbliższym czasie zabrać się za zrobienie tego. Jednak jakiś rok temu również było robione to łożysko u mechanika, jednak zauważyłem po jakimś czasie że nakrętka półośki lekko się poluzowało. Dokręciłem i dałem jeszcze jedną na kontrę - żeby już takiego przypadku nie było. Teraz znowu zaczęło huczeć już przy 60km/h da się usłyszeć. Możliwe że przez ponowne dokręcenie może teraz znowu huczeć? Mechanik ostatnim razem mówił również że miejsce na łożysko w zwrotnicy jest już wyrobione i najlepiej było by wymienić całą zwrotnice, chociaż realne mi się to nie wydaje... Robił już ktoś w P12 przednie łożysko, i mógłby opisać co trzeba zrobić? Wiadomo że potrzebna będzie prasa ale z tym nie problem. Jaką marke łożysk polecacie? Pozdrawiam, Sebastian! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expo Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam Podlaczam sie pod temat . Z wymiana problemu niema tylko jakiej firmy lozysko kupic. Pozdrawiam Panowie nikt lozyska nie wymienial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.