Bartkie Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam Was. Mam Do Was Pytanko Ktore Meczy Mnie Od Jakiegos Czasu. Otoz Co To Moze Byc Za Przycisk I Do Czego On Jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 To jest wyłącznik czujników ultradźwiękowych od alarmu - np jak chcesz pozostawić jakieś ruszające się obiekty w samochodzie i zamknąć go pilotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 A jaka jest procedura jego użycia. Bo same jego wciśnięcie nic nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Z tego co pamiętam (choć mogę się mylić) gdy skończysz jazdę, to przed wyjściem z samochodu naciskasz ten przycisk. Potem normalnie wychodzisz i zamykasz pilotem. Czujki powinny być nieaktywne. Przynajmniej tak jest w P11.144. Możesz sprawdzić czy naprawdę to działa zostawiając otwarte okno. Kiedy alarm się uzbroi, włóż głowę do środka i zobaczysz czy będzie wył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Dobrze pamiętasz nrb :-) Dokładnie tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.