mx180 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam, Od 2 dni zmagam się z dwoma problemami w mojej primerze. Na początku zauważyłem, że przy włącznym lewym kierunkowskazie częstotliwość migania kierunkowskazu potrafi mocno pójść w górę, a po chwili gdy np. przyśpieszę autem to wszystko wraca do normy. Przy prawym kierunku nie zaważyłem niczego dziwnego. Drugi problem polega na tym, że nie mogę otworzyć klapy bagażnika z zewnątrz, tylko guzikiem na konsoli. Co może być przyczyną? Będę bardzo wdzięczny za każde rady, gdyż chcę tym razem uniknąć wizyty u elektryka. Pozdrawiam Edit : Problem z kierunkowskazem rozwiązany - dodatkowa masa w tylnej lewej lampie załatwiła sprawe. Nadal zmagam się z otwieraniem klapy bagażnika. Co ciekawe przy włączonym zapłonie przy próbie otwarcia klapy z zewnątrz nie słychać charakterystycznego piknięcia, czyżby przełącznik ? Edit : Problem z klapą też rozwiązany, pomogło przeczyszczenie mechanizmu zamka, śmiga jak nowy. Temat do zamknięcia. Nie dziękuję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.