Madzia Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam...Mam x-traila 2002 2.2dci ...kupilam go całkiem niedawno ...niestety ma niekompletną gałkę od zmiany biegów czy ktoś z Was oriętuje sie gdzie mogę taką kupić...szukam już od tygodnia i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 jeśli chodzi o allegro to dość nietypowa rzecz... - proponuję spróbować znaleźć ogłoszenia w których piszą, że mają wiele części do tego modelu i tam dzwonić - powinna się i gałka znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 gałkę widziałem w ostatnich kilku miesiącach na allegro z 10 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 wpisz w allegro "gałka X-trail" lub "gałka P12" i jest tego cała masa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.