neo6364 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Tak jak w temacie + oczywiscie malowanie na czarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pokaż jak to świeci w nocy bo juz od roku sie za to zabieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo6364 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Odblaski juz zamontowane Nastepne w kolejce znaczki "Z" na blotnikach, to samo diody w 3 kwadraty jak na fotce tylko ze biale zimne diody (ale musze miec na to natchnienie, moze w weekend) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 gdzie to na żywca idzie zobaczyć masz rejestracje sps pewnie niedaleko mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 podświetlony wlot wygląda słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 ...a wrecz wiejsko rodem F&F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 wygląda dobrze jeśli jest nie mocne światło w kolorze niebieskim - widziałem i wyglądało super biały to nie jest dobry kolor nie mogę znaleźć przodu, ale widać z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.