Gość Micromagic Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jestem nowa na tym forum :-) Mam problem natury takiej ze mialam problem z elektryka ciagnal mi prad jak stal znajomy elektryk sprawdzil wszystkie bezpieczniki i znalazl winowajce w postaci duzego bezpiecznika z przodu pod maska. Radosc wielka nie musze codziennie odlaczac akumulatora. Chcialam odpalic i kreci owszem ale nie odpala. Pompa paliwa sprawna, rozrusznik tez myslelismy ze to wina immobilaizera ale dziala. Gdzies nie dochodzi paliwo swiece suche co to moze byc? O to jest pytanie blagam pomozcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 A co to był za bezpiecznik? I co mechanik takiego zrobił że samochód przestał ciągnąć prąd? Wcześniej autko paliło normalnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.