rabek Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Cześć. Chodzi mi o domenę, która to znajduje się na liście zamieszczonej tutaj: http://www.nazwa.pl/gielda-domen/najciekawsze-domeny/top-lista-domen/ Nie wiem czy powinnienem o niej pisać (bo ktos może mnie podkupić) ale to chyba nie jest istotne z punktu widzenia mojego pytania. Chodzi mi o to czy powinnienem sie skontaktować z serwisem? Czy serwis nie jest właścicielem domeny? Niestety, może i to są oczywistości (dla niektórych, ale dla mnie to istny kosmos). Niby coś tam wiem o domenach, nawet poczytałem sobie o serwerach, umiem obsługiwać to czy tamto, ale domeny jeszcze nie kupowałem na takiej giełdzie wiedź jakby co, to mniejcie na to wzgląd i wyrozumiałość, ok? Prosze o jakieś wyjaśnienia. Dzięki z góry! *Czy kupując domenę staje się jej właścicielem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabi Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 coś mi się zdaje że źle trafiłeś, tutaj takich tematów nie poruszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.