wucash666 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Już kilka razy przy wyłączeniu zapłonu i po wyciągnięciu kluczyka radio dalej gra. Po ponownym włączeniu mimo, że radio jest wyłączone przyciskiem on/off gra dalej. Po wyciągnięciu kluczyka i zamknięciu auta radio gra jeszcze przez ok 3 minuty i gaśnie... Czy może komuś też się to zdarzyło? Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez wucash666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 też tak miałem,miałem też taki objaw że radio gra dzwoni telefon(sygnał na full aż bębenki w uszach pękaja) i nie można telefonu odebrać. Miałeś zmieniane oprogramowanie NCII? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wucash666 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) nie napisałem, że posiadam wersję z samym radiem (bez NC), cały czas podpięty Ipod ale to chyba nie ma znaczenia bo zdarzyło się tak zarówno jak grało radio jak i Ipod... Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez wucash666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeosoul Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 u mnie radio nie reagowało, nie można było zmienić stacji i /lub zgłośnić. Nie łączyło się z Bluetoth. W opolu niczego się nie doszukali, "mam przyjechać" jak się coś będzie dziać. W miedzyczasie radio się zablokowąło : komunikat "skontaktuj się z dostawcą" i nie można nic zrobić. W Zabrzu doszukali się błędu , narazie mi uruchomili radio, gra ale czeka mnie wgranie nowego softu, ponoć Nissan się dopatrzył że może być problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wucash666 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 na razie zdarzyło się to 3 razy w okresie miesiąca, pewnie nie obejdzie się bez wizyty w salonie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 na razie zdarzyło się to 3 razy w okresie miesiąca, pewnie nie obejdzie się bez wizyty w salonie.... 3 razy w miesiącu.To ile to auto kosztowało 80.czy 8 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wucash666 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Z uwagi na "małą szkodliwość czynu" nie mam aż takiego ciśnienia żeby już jechać z tym problemem. Rzeczywiście przy nowym aucie za te pieniądze nie powinno mieć miejsca, z nadzieją zakładam, że jest to jakiś błąd softu do aktualizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gennszer Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 mam qashqaia od grudnia a mi już też radio wersja accenta samo gra nie można go wyłaczyć raz musiałem popuscić kleme na aku by się wyłączyło czy ma ktoś też tak dalej problem z tttym radiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
njacek Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 To raczej na serwis się kwalifikuje. Mi nigdy się coś takiego nie przydarzyło. Dla pewności. Ja mam radio - nie NC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś to na serwisie,może masz jeszcze radio ze starym softem? Niech sprawdzą. Sam też możesz soft sprawdzić,ale nie zawsze się to udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parassite Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Faktycznie czy można sprawdzić wersję softu ? Edytowane 3 Lutego 2015 przez Parassite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Można A robi się to tak: Naciskasz na panelu SETUP i trzymajac cały czas kręcisz gałką ENTER najpierw w lewo,później w prawo i znów lewo,wszystko to spokojnie bez pośpiechu.Po tym,lub w trakcie kręcenia powinna wskoczyć strona informacyjna.Tam jest podany właśnie typ softu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parassite Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Macie wiedzę jakiego pendrive`a jest w stanie obsłużyć NC II. Chodzi mi oczywiście o pojemnosc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciu Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Macie wiedzę jakiego pendrive`a jest w stanie obsłużyć NC II. Chodzi mi oczywiście o pojemnosc . Ja korzystałem z 4GB i 8 GB. Oba bez problemu obsługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 ... też takich używam bo z większą pojemnością był problem - przynajmniej u mnie w J10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 U mnie 16 działa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parassite Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Pozwolę sobie zauważyć,że 32GB też działa bez zarzutu. Jednak ja potrzebuję 64GB.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Panowie, jedno co zauważyłem a propo radia, macie tak że wam się wiesza i nie idzie przełączyć stacji za pomocą ekranu dotykowego - ale idzie z kierownicy. Rzadko ale czasem po odpaleniu auta tak sie dzieje, pomaga wyłączenie i włączenie radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3Rni Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) wyglada że czeka ciebie aktualizacja softu w ASO Edytowane 6 Lutego 2015 przez 3Rni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 czyli telefon do ASO, informacja co się dzieje i wizyta w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dokładnie.Najnowszy soft nie sprawia problemów podczas użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wucash666 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 trochę czasu minęło, na nowy soft czekałem chyba 2 miesiące.... ale w końcu pojawiłem się w ASO, wgrany został nowy soft i problem wrócił na drugi dzień :/ poinformowałem o tym ASO - prawdopodobnie do wymiany kontroler BGC, cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Zespół Bluetooth.W starszym sofcie właśnie Bluetooth kolidował z radiem,stąd były kłopoty z zawieszaniem NCII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
njacek Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 U mnie wczoraj stało się że 3 razy coś dziwnego. Radio (nie nc) na jakieś 2-3 sekundy zgasło, po czym zadziałało znowu. Ale zgasło zupełnie. Radio, przyciski na około, cały panel radia. Jakby zabrakło zasilania na parę sekund. Przy okazji zgłoszę to w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian.Ola85 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam, mi problem zaczął sie tydzień temu, radio wyciszalo sie samo, przestawiałem na usb grało przez 10 sekund i tak jakby sie zawieszalo, po chwili robił sie sam reset radia. Miałem tak przez dwa dni, Pojechałem do aso i zaskoczyło zaczęło być wszystko ok. W aso mówią wszystko ok. Dzisiaj wsiadam i przez 5 minut na odpalonymi silniku nie mogłem wogole uruchomić radia ani navi. Jutro jadę znowu do aso, miał ktoś taki przypadek. Mam jeszcze inne problemy, coś trzeszczy przy niskich obrotach, strzela podczas hamowania, aso mówi to normalne. Ale to opisze w innym temacie. Zaznaczam ze mieszkam w belgii i tutaj byłem w aso. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi