Chudy23 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Oddałem dzisiaj moje autko do serwisu i mój mechanik(nie w serwisie Nissana) powiedział mi, że gdy zamawiał olej i inne pierdoły dowiedział się że jest jakaś akcja z wymianą części w układzie kierowniczym. Część podobno kosztuje ok. 2500zł, ale to feler fabryczny i wymieniają za darmo. Zadzwoniłem do Japan Motors w Chorzowie i czekam na odpowiedź czy moja Zetka jest obdarzona tą felerną częścią. Skoro wymieniają za free to polecam się zoorientować, a co dalej z moim autem to napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Taka droga to może być jedynie maglowinica No ciekawe co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jestem umówiony na poniedziałek w Japan Motors w Chorzowie. Wczoraj gościu z serwisu oddzwonił i powiedział, że pomimo tego że samochód jest z 2009 roku i już go nie obejmuje gwarancja to posiada jakąś wadę fabryczną w układzie kierowniczym i wymieniają za darmo. W poniedziałek napiszę co wymienili, bo mechanikiem nie jestem i nie zapamiętałem co dokładnie jest do wymienienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 To standard w 370z. Blokada przekładni kierowniczej. Sam jadę na tą akcję serwisową w najbliższą sobotę do Zaborowskiego. Wada polegała na tym, że mogłeś zablokować kierownicę i w skrajnych przypadkach już jej więcej nie odblokować przez co auto trafiało na lawecie do serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 To standard w 370z. Blokada przekładni kierowniczej. Sam jadę na tą akcję serwisową w najbliższą sobotę do Zaborowskiego. Wada polegała na tym, że mogłeś zablokować kierownicę i w skrajnych przypadkach już jej więcej nie odblokować przez co auto trafiało na lawecie do serwisu Dokładnie, blokada przekładni. Posiedziałem 2 godzinki i zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wOOOx Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Tak jak pisze Malarz. Przy czym akcja obejmuje wszystkie 370Z nie ma ograniczenia wiekowego. Pracowałem w Japan Motors Chorzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Tak jak pisze Malarz. Przy czym akcja obejmuje wszystkie 370Z nie ma ograniczenia wiekowego. Pracowałem w Japan Motors Chorzów Młynarz nie malarz nie ma ograniczenia w dół a w górę (wiesz do którego rocznika?) nie wszystkie 370Z - na postawie VIN niektóre egzemplarze nie są objęte tą akcją (mój nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.