Sinner Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Drodzy koledzy, mam problem, bo nigdzie nie mogę znaleźć bagnetu aby sprawdzić stan oleju. Podpowiedzcie mi gdzie on jest, tak najdokładniej jak możecie Poza tym, co ile kilometrów należy go wymieniać, bo te 30 tyś-według producenta-to chyba można między bajki włożyć. Poza tym, tak poza konkursem to czy gdzieś mogę znaleźć wzór silnika z opisem co gdzie się znajduje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expo Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam Bagnet oleju znajdziesz na samym srodku jak otwietasz maske na srodku plastika ktury kamufluje silnik. A olej ja leje 10w40 shella i wymieniam co 10 ,12 tys. Silnik i rok mam ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinner Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expo Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Na zdrowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz12 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 to jest model silnika z grupy renault,taki opis mam podam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.