mirhof Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam mam mały problem podczas jazdy zaóważyłem że przy zmianie biegów i dodawaniu gazu jak obroty wchodzą na ok. 3tyś zaczyna buczeć to jest tylko przez chwile przy stałej predkości tego nie ma tylko podczas dodawania gazu oglądałem auto od dołu sprawdzałem tłumiki ale nic na luzie wszystko gra czy ktoś spotkał się już kiedyś z czymś takim . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz12 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 sprawdz jak pracuje pasek wielorowkowy osprzetu,czyli alternatora czy rowno pracuje,bo na alternatorze jest lozysko jednokierunkowe i moze poszlo i to buczenie daje pasek po rolce napinajacej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal2005 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam ja bym sprawdził łożysko oporowe na sprzęgle. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.